Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Główna
(1)
Autor
Adamczak Sławomir (1970- )
(1)
Albiston Isabel
(1)
Atkinson Brett
(1)
Bain Carolyn
(1)
Balfour Amy
(1)
Benson Sara
(1)
Bindloss Joseph
(1)
Blasi Abigail
(1)
Brunton John
(1)
Christiani Kerry
(1)
Clark Gregor
(1)
Dunford Lisa
(1)
Eberle Janine
(1)
Garwood Duncan
(1)
Holden Trent
(1)
Isalska Anita
(1)
Kaminski Anna
(1)
Koenig Leah (1982- )
(1)
Maxwell Virginia (1962- )
(1)
McCarthy Carolyn
(1)
McCrohan Daniel
(1)
Milner Rebecca
(1)
Noble Karyn
(1)
O'Carroll Etain
(1)
Pahl Piotr
(1)
Parkes Lorna
(1)
Pawlus Marek
(1)
Pawlus Marta
(1)
Presser Brandon
(1)
Ranger Helen
(1)
Raub Kevin
(1)
Rempoła Karolina
(1)
Richmond Simon
(1)
Sainsbury Brendan
(1)
Walenga Marcelina
(1)
Waterson Luke (1981- )
(1)
Williams Nicola (1971- )
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Turystyka kulinarna
(1)
Temat: czas
2001-
(1)
Gatunek
Poradnik
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
Podróże i turystyka
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
(Lonely Planet Food)
Spróbuj najsmaczniejszych lokalnych dań – od teksaskiego grilla po słodkości prosto z paryskich cukierni. W przewodniku znajdziesz inspiracje na spędzenie 52 weekendów w kulinarnym niebie. Krok po kroku, korzystając z naszego doświadczenia, zwiedzisz restauracje, kawiarnie i targowiska, a mapy i praktyczne wskazówki podpowiedzą ci, jak się tam dostać i gdzie się zatrzymać. Odkrywaj nowe potrawy, odwiedzaj lokalnych producentów, kupuj regionalne produkty, podróżuj z "Kulinarnymi szlakami".
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 352010 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej